"През вълшебството на Коледа - с любов към себе си!", уъркшоп, 21.12.2019г., събота, 10:00 - 16:30

Актуализирано: 29 Окт 2019


Коледа е вълшебство! Вълшебството е в нас! Ние сме Коледа!

               Здравейте, търсещи познание, приключение и развитие хора! С вълнение и удоволствие, Стоян Кузманов ви кани на затварящ годината уъркшоп - "През вълшебството на Коледа - с любов към себе си!". Един различен уъркшоп с предпразничен коледен дух. Подходящ, както за хора, които имат опит с работата със себе си, така и за хора, които правят или сега биха направили първи стъпки в тази посока на себепознание! Всяко едно свързване на човек със себе си и с другите в живота му носи едновременно полъх на нещо познато, и неминуемо добавя ново усещане, и смисъл!     Коледните празници са свързани с топлина, споделяне и уют. ТОПЛИНА в сърцето и душата, СПОДЕЛЯНЕ на време, и емоции с любими хора, в домашен УЮТ. На 21 декември 2019г., един ден след Игнажден, "АтелиеТО - Психотерапия и консултации със Стоян Кузманов" организира уютно пространство за изследване на себе си, търсене на отговори, за емоционално общуване, за личностно израстване, за надграждащи преживявания и споделяне на специални, и осмислящи моменти, и ... още нещо. С топлина в сърцето си, водещият уъркшопа, Стоян Кузманов, е подготвил ценно съдържание и вълнуващи експерименти, с които участниците ще се свържат креативно със и съпреживеят себе си. Ще има пространство всеки да се погрижи с любов и грижа за нуждите си, да задържи фокуса си за кратко време върху самия себе си, и неподозираното богатство на вътрешния си свят. Да освети повече вътрешни свои важни динамики и модели. Да се обогати с опита и на другите, и да разшири границите на възприятията си. Да добави щипка ценен опит към своя, натрупан до момента! Да оцвети в осъзнаване важното за себе си през изминалата година и да постави ясна посока на нови предизвикателства пред себе си през предстоящата година! Заповядайте да съ-сътворите и съ-преживеете себе си през чудото на коледния дух и силата на груповата енергия! Защото "По Коледа стават Чудеса"! Гещалт означава завършена форма, цялост - цялото винаги е повече от сбора на съставните си части! Това е и посоката на работа през тези няколко вълнуващи часа на емоционално взаимодействие, и пълноценно свързване. Всеки да може да вдъхне коледен дух и да добави прочит на своето ЦЯЛО през ума, чувствата и тялото! Срещата ще се разгърне на предпразничната граница на контакт между познатото и непознатото, на старото и новото, на своето и чуждото, на съзнаваното и несъзнаваното. Основно през парадигмата на гещалт терапията и гещалтистката философия за живот!

Коледа е вълшебство! Вълшебството е в нас! Ние сме Коледа!

Уъркшопът "През вълшебството на Коледа - с любов към себе си!" е на 21 декември 2019г., събота, от 10:00ч. до 16:30ч. Включването става след предварителен разговор по телефон или мейл със Стоян Кузманов и внасяне на капаро в размер на 50% от съответната такса. Ранно включване - до 01 декември 2019г.: Такса: 100 лв. (капаро - 50 лв.) Стандартно включване - до 13 декември 2019г.: Такса: 140 лв. (капаро - 70 лв.) Финално включване - до 20 декември 2019г.: Такса: 160 лв. (капаро - 80 лв. ) Банкова сметка: BG73UNCR70001521899850, Стоян Кузманов, BIC: UNCRBGSF, основание - "Коледа"+ 2 имена Доплащането е в деня на уъркшопа, 21 декември 2019г., събота, на място, в брой.

Местата са само 12! По-ранното записване ви гарантира място!

Заповядайте! Не само ще се обогатяваме, себепознаваме и израстваме, а и ще се забавляваме в духа на Коледа!

*Таксата за уъркшопа включва предпразнични вкусни изкушения с коледен дух!

:)


За записване и повече информация: тел.: 0898731064, Стоян Кузманов e-mail: kuzmanov.s17@gmail.com през messenger на страницата

*ВАЖНО!! От 17 ноември до 01 декември за записване и информация използвайте само посочения мейл или messenger на страницата във фейсбук!


С благодарности,

Стоян Кузманов

До скоро, търсещи приключение и нови хоризонти пътешественици! ♥

Линк към събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/2486060658144185/


33 преглеждания

Стоян Кузманов © 2019